Der er stilladser over alt i København

Du har sikkert flere gange om dagen passeret en gade hvor der er stilladser hele vejen op ad en bygning, hvis du bor i København. Vores hovedstad er enorm og vi kommer altså ikke udenom at der skal bygges, repareres og istandsættes af og til. Mange af bygningerne er store boligblokke i mange etager og der kommer man altså ikke udenom, at der skal bruges stilladser til sådan en højde i København.

Folk bliver tvunget ud på vejen af stilladser i København

Jo højere stilladserne skal være, jo mere skal de også sikres mod vind og lignende. Og derfor er det vigtigt at sikkerhedsarbejdet er gjort ordentligt og det kan desværre resultere i at stilladserne i København fylder hele fortovet, og endda noget af vejen. Derfor bliver mange gående tvunget til at gå ud på vejen pga. disse stilladser. Dog er der også tænkt på de gåendes sikkerhed, der er nemlig sat skilte op og nedsat hastighed i de zoner hvor der er mange stilladser i København.
Stilladser København

Stilladserne i København forstyrrer københavnernes søvn

Mange er forstyrrede om natten når stilladserne udenfor vinduerne eller ovre på den anden side af gaden larmer på grund af vind. Selvom stilladser skal sættes så godt fast som muligt, kan man ikke garantere sig mod larm i København. Jo højere stilladser er, jo mere knirker de i vinden. Desværre er der intet man kan gøre for at fjerne støjen, udover at håbe på stilladserne snart bliver pillet ned.