Fjernstyr din varmepumpe

Der er flere og flere ting, der foregår over mobilen. Især hvis du har en smartphone, findes der nærmest ikke længere det, den ikke kan. Der findes apps til at analysere din søvn, sammensætte træningsprogrammer og underholde dig i timevis. Og der er ingen tegn på, at udviklingen ikke vil fortsætte i den retning. For nu kan du altså også tænde og slukke for varmen i dit hus, selvom du ikke selv er til stede. Det medfører blandt andet, at du, når du spontant beslutter dig for en weekend i sommerhuset, ikke behøver komme til et koldt hus.

Fjernstyring af varmepumpe i sommerhuset

Ejer man et sommerhus, handler det ofte om at tage i det så ofte som muligt. Et sommerhus er ofte et fristed hvor man kan finde tid til at læse en god bog og hygge med familien, tid, der ellers forsvinder i alle dagligdagens andre gøremål. Derfor er der mange der ønsker at tage i sommerhus, om end det så er for en kort stund. Men det er sjældent indbydende at tage af sted for at nå et koldt hus, der skal varmes op i et par timer først, før det er rigtigt klar til brug og hygge. Derfor er fjernstyringen af varmepumpe noget for sommerhusejeren, der ønsker at komme til et i forvejen opvarmet sommerhus uden at skulle spilde unødig varme.

Hvad koster det at fjernstyre sin varmepumpe

Det er en god idé at kontakte forhandleren af dit varmeanlæg for at høre mere om netop deres tilbud. Dog ligger priserne ofte inden for et vist interval, som på nogen kan virke dyrt. Men her er det vigtigt at nævne, at fjernstyringsapparatet kan være en investering, idet det kan spare dig tilsvarende penge på varmeregningen. Ved hele tiden at kunne overvåge og regulere temperaturen på vand og opvarmning i dit hus eller sommerhus slipper du for unødigt varmespild, fx når du er på ferie. Nu gør det jo ikke længere noget, hvis du lige glemmer at stille på varmen, inden du tager af sted på ferie – for du kan nu gøre det uanset hvor du befinder dig.