Overvejer du at leje en autocamper?

Verden er fuld af spændende steder og oplevelser. Både i Danmark og i udlandet er der rigtig mange flotte og spændende steder, som er værd at besøge. Nogle gange er det en god ide at rejse længere væk for at opleve noget over længere tid. Det er dog nemmere sagt end gjort. En god og nem måde at rejse på er at leje end autocamper, som du kan køre rundt i. En autocamper er dejlig fleksibel, da du har både bil og bosted samlet i en vogn. Du kan derfor køre rundt i Danmark eller et andet land uden at skulle tænke på et hotel. Naturligvis skal du tænke på en campingplads e.l., hvor du kan campere, men du har alt, du skal bruge, i autocamperen. Derfor skal du ikke tænke på at skulle flytte bagage frem og tilbage hele tiden.
Derfor bliver din rejse meget nemmere med en autocamper. Ift. at rejse med campingvogn, er der også store fordele ved autocampere, da bilen og campingvognen her er slået sammen. Du slipper dermed for mange af de problemer, der ofte er forbundet med at være campist, samtidig med at selve ideen og charmen bliver bevaret.

Hvad skal du huske på, før du lejer en autocamper?

Der er naturligvis mange ting at have øje for, når du skal leje en autocamper. Især, hvis det er første gang. For det første skal du naturligvis sikre dig, at dit kørekort lever op til autocamperen. De fleste autocampere til udlejning kan bruges med et kørekort i kategori B. Der er dog også autocampere, hvor der skal bruges kørekort i kategori C eller C1. Derfor skal du naturligvis være opmærksom på dette. Dertil skal du være opmærksom på, hvilken slags autocamper, der passer bedst til dig. Der er nemlig forskel på, om du rejser selv, med en partner eller med hele din familie. Rejser du med din familie, er det en god ide med en alkove model, som har ekstra plads i form af sovepladser til børn over førerhuset. Rejser du sammen med en partner, er der andre muligheder. Fx kassevognen, også kaldt vans, eller den delintegrerede vogn.
Dertil kommer forskelle på priser, forsikringer osv. Der er rigtig mange ting at tænke på, og derfor er det vigtigt at undersøge de forskellige ting. Derudover er det også vigtigt at finde en god autocamper-udlejer, som kan give dig en god pris og gode råd til vognen og rejsen.